دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 فروردين 1398 - 16:16
آنا گزارش می‌دهد؛

محرومیت‌زدایی؛ مأموریت جدید ‌و مهم دانشگاه آزاد اسلامی 

بسته‌های حمایتی (عیدانه) با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) بین اهالی نیازمند روستاهای محروم دهستان کوهستان بخش جازموریان توزیع شد.
کد خبر : 370568
photo5841508582212874294.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کهنوج با توجه به تأکید دکتر ولایتی رئیس هیئت امنا  و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه مبنی بر محرومیت‌زدایی در مناطق محروم و انجام کار فرهنگی در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار رونق تولید در سال ۹۸ و پیگیری‌های حمدالله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، روز گذشته با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای کهنوج و جیرفت و کمیته امداد امام خمینی(ره)، بسته‌های حمایتی (عیدانه) بین اهالی نیازمند روستاهای محروم دهستان کوهستان بخش جازموریان توزیع شد.


در این خدمت‌رسانی رؤسای واحدهای کهنوج و جیرفت و تعدادی از کارکنان این واحدها با مشارکت بسیج دانشجویی شهرستان کهنوج و کمیته امداد زهکلوت اقلام حمایتی که از طرف دانشگاه آزاد اسلامی و خیرین و کمیته امداد امام خمینی زهکلوت  تدارک دیده شده بود بین بیش از هزار نفر از ۲۴ روستای منطقه کوهستان(نمداد) بخش زهکلوت شهرستان رودبار جنوب در روستاهای محروم منطقه توزیع کردند.


روح‌الله چراغپور سرپرست واحد کهنوج در گفتگو با خبرنگار آنا خدمت به نیازمندان و محرومان را از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و از کارهای ارزشمند دانست و اظهار کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، محرومیت از بسیاری از روستاها و مناطق برطرف شده ولی همچنان روستاهایی دورافتاده وجود دارد که مردم در محرومیت به‌سر می‌برند و همه نهادها باید در راستای گره‌گشایی از کار این عزیزان همت کنند.


وی افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی مأموریت جدید خود را زدودن غبار محرومیت از چهره نیازمندان تعریف کرده که امسال جدی‌تر از سال‌های گذشته با برگزاری اردوهای جهادی بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان به یکی از پیشگامان خدمات‌رسانی به روستائیان و مناطق محروم تبدیل شده است و در این اردوها توزیع سبد غذایی و انجام طرح‌های عمرانی مانند مدرسه، مسجد و  ... در مناطق روستایی و انجام فعالیت‌های فرهنگی و ... مشارکت داشته‌اند.


چراغپور با بیان اینکه باید برای محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی از ظرفیت‌های موجود هر منطقه استفاده کرد، گفت: اتخاذ رویکرد اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی و برنامه‌ریزی صحیح برای محرومیت‌زدایی باعث حفظ شأن و منزلت مردم می‌شود و  با بهره‌گیری از توانمندی‌هایی که دارند علاوه بر برطرف‌کردن احتیاجاتشان موجب رونق تولید و معیشت پایدار و توسعه و پیشرفت منطقه می‌شود.


سرپرست واحد کهنوج برای منطقه جنوب استان کرمان با توجه به ظرفیت‌های موجود منطقه،  تقویت و ایجاد کشاورزی و دامپروری به‌ویژه پرورش شتر و مشاغل خانگی مثل قالیبافی، گلدوزی و دوخت لباس محلی را ازجمله برنامه‌‌‌های مهم اشتغالزایی در راستای محرومیت‌زدایی مردم روستاها دانست.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب